Μύκονος

Η Μύκονος, αποτελεί ένα από τα παγκόσμια ορόσημα των lgbtq+ ταξιδιωτών.

Φιλική, ζωντανή, φιλόξενη και πολύχρωμη!

Το νησί πλημμυρίζει από γοητεία, με τα ασβεστωμένα σπίτια του και τα πολύχρωμα παντζούρια του. Τα σοκάκια, γεμάτα κόσμο, λένε τις δικές τους ιστορίες και σε μαγεύουν. Η Μύκονος, είναι μια πανδαισία αισθήσεων, και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε αφήσει να φύγεις.

Το πιο εντυπωσιακό όλων είναι πως έχει διατηρήσει τα παραδοσιακά στοιχεία της, αλλά ταυτόχρονα έχει διαμορφωθεί η κουλτούρα των ντόπιων, έτσι ώστε να είναι φιλικοί και δοτικοί με τους lgbtq+ ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

 

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

– Elia Beach: Η πιο δημοφιλής gay παραλία της Μυκόνου. Διαθέτει εξαιρετικό bar για κοκτέιλ και χορό. Μπορείς να πας από τον θαλάσσιο δρόμο, με water taxi, για μια τέλεια μυκονιάτικη εμπειρία.

– Agrari Beach: Η πιο απομονωμένη, αλλά εξίσου γοητευτική παραλία του νησιού. Για πιο ήρεμες και μοναχικές καταστάσεις δεν έχεις παρά να την επισκεφτείς.

– Super Paradise: Κρυστάλλινα βαθιά νερά, με πανέμορφη ακτή και τέλειο bar για αξέχαστες στιγμές!

– Jackie O’:  Από τα πιο γνωστά και όμορφα beach gay bar στον κόσμο, που σου προσφέρει ο,τι μπορεί να χρειαστείς. Καφέ, κοκτέιλ και φαγητό, δίπλα σε μια πανέμορφη παραλία.

 

Δείτε τις προτεινόμενες επιλογές για NIGHT LIFE, αλλά σας συμβουλεύουμε να μην περιοριστείτε μόνο σε αυτές. Αλλωστε τη νύχτα η Μύκονος είναι παντού ένα παρτυ.

XLSIOR festival

 

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε Αύγουστο στη Μύκονο και προσελκύει ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Φιλοξενεί τους καλύτερους Djs και είναι ένα μόνιμο party που θα σου μείνει αξέχαστο. Επτά ημέρες γεμάτες χορό, κέφι, φλερτ και έρωτα!

O «γκέι τουρισμός», που αποτελεί έναν από τους δυναμικότερους και πιο προσοδοφόρους τομείς της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, με τις κατά κεφαλήν δαπάνες των ομοφυλόφιλων πελατών στις διακοπές τους να είναι κατά 57% υψηλότερες από εκείνες των ετεροφυλόφιλων, θεωρείται ιδιαίτερα δημοφιλής στη Μύκονο.

Τα μέλη της γκέι κοινότητας που επισκέπτονται το νησί την συγκεκριμένη χρονική περίοδο προκειμένου να δώσουν το «παρών» στο Xlsior θεωρούνται upper class τουρίστες.

Author: Guide Room
City gay guide by gayhellas.gr